UwBudgethulp

Gecertificeerd Budgetcoach

Over UwBudgethulp:

Sinds 2009 is Uwbudgethulp actief als budgethulp /  budgetcoach. Er wordt gewerkt voor tal van opdrachtgevers. Met name zijn dit werkgevers, financiële instellingen, belangenbehartigers of ook andere budgetcoaches

Het doel is inzicht en overzicht in uw financiën!

In de loop der jaren is duidelijk geworden dat er veel behoefte is aan budgethulp. We scheppen orde in de financiële chaos. Door de persoonlijke aanpak, de snelle en directe interactie kunnen er vaak veel verdere kopzorgen voorkomen worden.

Want turbulentie op financieel vlak, zorgt voor onzekerheid. Dat weer zorgt voor onrust op de werkvloer, privésfeer en op allerlei andere vlakken. Door financiële rust te creëren en vervolgens zorg te dragen, door onder andere coaching, voor gedragsverandering wordt er een gestructureerdere en vooral evenwichtigere situatie geschapen. 

UwBudgethulp is onafhankelijk en niet verbonden aan een financiële instelling. 
Wij adviseren dus ook geen producten.

 

Bianca Vredeveldt
Gecertificeerd budgetcoach

Als zelfstandig onderneemster en eigenaresse van UwBudgethulp haal ik veel voldoening uit mijn werk. Naast het werk als gecertificeerd budgetcoach voer ik ook re-integratietrajecten uit waarbij ik mensen op weg help naar een passende en duurzame baan. 

Het werk is zeer inspirerend en veelzijdig. Het geeft me veel positieve energie als ik mensen kan helpen. Door financiële rust te creëren merk je dat de mensen weer opbloeien en veel beter in hun vel komen te zitten. Ik schep orde en duidelijkheid. Vervolgens coach en help ik de mensen naar een gezonde balans tussen inkomsten en uitgaven. 

Wenst u meer informatie over mijn werkzaamheden? Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neemt u dan contact op.