uwbudgethulp

Persoonlijk advies aan huis

 

Team work

 

 

Persoonlijke Advies

Uw Budgethulp komt aan huis in de regio Breda. Dat is voor u het handigst zodat u de administratie thuis kunt laten. En wij het daar, indien nodig kunnen ordenen.

 

Bij een eerste gesprek hebben we de kennismaking en intake, we gaan kijken wat uw persoonlijke situatie is en waar de problematiek zit. En vullen we samen het intakeformulier in. Dit gesprek is kosteloos.

 

Afhankelijk van de hulpvraag, gaan we bij het volgende gesprek werken aan uw situatie. Bijvoorbeeld uw administratie uitzoeken, papieren ordenen en gegevens van inkomsten en uitgaven verzamelen. Op basis hiervan wordt een maandoverzicht gemaakt van de huidige situatie, die we zullen bespreken. Indien er teveel schulden zijn waarvoor geen afloscapaciteit is, zal ik u daarvoor doorverwijzen naar de kredietbank of dergelijke instantie.

Op kantoor zal ik gaan kijken of u nog recht heeft op extra toeslagen en zal ik indien gewenst helpen bij het aanvragen daarvan. Ook kijk ik op welke lasten bezuinigd kunnen worden. Vervolgens maak ik een budgetplan van de nieuwe situatie en ga ik dat samen met u bekijken. Uiteraard zal ik u hierin coachen en begeleiden om met het nieuwe budgetplan om te leren gaan.

 

Na een maand vindt er nog een evaluatiegesprek plaats waarbij we kijken of alles nog op rolletjes loopt. Desgewenst kunt u ook na een kwartaal of half jaar nog een gesprek krijgen. Ook kunt u altijd nog met vragen terecht. 

 

Indien u graag structureel hulp wilt blijven ontvangen kan dit uiteraard ook.

 

Bel of email met UwBudgethulp voor vragen of een eerste afspraak.

 

 

 

 

 

Hulp aan huis

De financiële situatie en alle papieren bevinden zich veelal thuis. Daar gaan wij u dan ook helpen.

Persoonlijke intake?

Uw financïen zijn uw persoonlijke zaken. Een uitgebreide intake maakt de situatie voor ons inzichtelijk.

Plan van Aanpak?

Op basis van alle gegevens wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Met dit plan gaan wij werken aan uw financiële toekomst.

Evaluatie?

Na het opstellen van uw persoonlijk plan blijft Budgethulp uw aanspreekpunt en evalueert - in overleg - periodiek uw situatie.

 

Uw BudgetHulp helpt u met al uw financiële vraagstukken op weg naar een stabiele financiële situatie.